• Sute de profesori stau la coadă la centrul de vaccinare organizat la Romexpo
  • Cadrele didactice nu trebuie să se programeze pe platforma de vaccinare
  • Instituțiile de învățământ centralizează listele cu cei doritori și le trimit către DSP

Cadrele didactice au format cozi la centrele de imunizare organizate special pentru ei. La Romexpo, în București, cadrele didactice s-au așezat la coadă de la primele ore ale dimineții, iar polițiștii s-au asigurat că distanțarea fizică este respectată.

„Am fost puţin să iau pulsul cozii, să zic aşa, şi se pare că se suceşte de 2-3 ori coada până ajungem la centrul nostru de vaccinare”, a spus Mariana, profesor.

„După câte ni s-a spus aici, nu e nicio problemă coada nu merge încet, ci destul de bine”, a spus şi profesorul Liviu Enache. 

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Nu sunt deranjaţi că trebuie să mai aştepte câteva zeci de minute şi spun că se aşteptau să fie aglomerat.

 „Am ajuns la 9.05 şi programarea este între ora 9 şi 10. Deci suntem în timp”, afirma o doamnă profesoară proaspăt sosită la centrul Romexpo. 

„Ne-au trimis listele pe whatsapp şi când am văzut că sunt 600 nu ştiu cât şi 1200 pentru Zeneca mi-am imaginat că va fi o coadă”, a spus Radu Mudura, unul dintre profesorii programaţi vineri, 26 februarie. 

Miercuri, Valeriu Gheorghiță anunța că vaccinarea profesorilor va începe săptămâna aceasta, iar profesorii nu sunt nevoiți să se programeze pe platformă. Centrele de învățământ vor centraliza listele care ajung la DSP-uri.