• Andrei Toderaș a adus în 2019, peste 300 de turiști în România.
  • Andrei abia așteaptă vaccinul, ca să își reia viața și să să își relanseze afacere.
  • Cu un business la început de drum, Andrei a pierdut în 2020, cam 60.000 de euro.

Unele destinații nu primesc turiști, în altele trebuie să stai în carantină. Și, la întoarcere, s-ar putea să intri în izolare, pentru două săptămâni. Dacă asta pare dificil, pentru antreprenorii din turism, lucrurile sunt și mai complicate.

Andrei Toderaș, și-a deschis un business în domeniu, în august 2019. Aduce străini la noi, să le arate ce avem mai frumos. Din cauza pandemiei, a trebuit să pună lacătul și să se reorienteze.

Am fost foarte grav afectat. Atât de mult, încât a trebuit să schimb domeniul de activitate. Acum mă ocup de marketing în turism, pentru România . M-am mutat total pe digital, astfel încât să găsesc soluții.”, spune acesta.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Odată cu imunizarea în masă, și-ar putea relansa businessul. Și, încet-încet, viața fiecăruia dintre noi va reveni la normal.

Este un pas, o lumină la capătul tunelului, astfel încât să reîncepem procesul de a readuce turiști în România, să ne exploreze țara, să aducem bani la comunitățile locale și să ne bucurăm de oportunitățile pe care le avem în România.”, a mai adăugat Andrei Toderaș.

Și, uite-așa, unii vor veni la noi, iar noi vom putea pleca la alții. Să ne petrecem vacanțele, în destinațiile la care în 2020, doar am visat.

Va fi o viză, cum era pe vremuri, pentru a ieși. Va fi o viză medicală. Fără acea viză medicală va trebui să rămânem în zona noastră. Dacă dorim să călătorim, avem o opțiune. Vaccinul este o opțiune.”, a mai spus antreorenorul.