• În fiecare zi se deschid noi sloturi de vaccinare
  • 830.000 de oameni s-au înscris în platforma de vaccinare
  • Nu mai sunt locuri până în martie

Programările la vaccinare mai şchiopătă din când în când, dar totuși se fac. Aproape 830.000 de oameni s-au înscris deja. Dacă stăm bine cu programările, nu am scăpat de pericolul infectării cu tulpina britanică.

Ministerul Sănătății informează, printr-un comunicat de presă, că a fost demarată o anchetă epidemiologică în jurul unei persoane infectate cu tulpina britanică de coronavirus. Din zece contacți direcți identificați, nouă au prezentat teste pozitive, însă nu se știe deocamdată dacă sunt infectați cu aceeași tulpină. Specialiștii vor stabili despre ce formă a virusului este vorba, în urma procesului de secvențiere molecularā, care va avea loc zilele următoare.

În fiecare zi se deschid noi sloturi la vaccinare. Dar locuri nu mai sunt până în martie. Dacă te înscrii azi, cel mai devreme te poți vaccina pe 4 martie și cel mai târziu pe 24.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

E drept, cifrele au fost ieri puțin mai mici, dar chiar si așa a fost un record pentru o zi de sâmbătă. Ne așteptăm la o săptămână de foc, luni trebuie asigurat rapelul pentru 12.000 de oameni, marți pentru in jur de 16.000, iar miercuri pentru aproape 18.000 de oameni.