• Danemarca va avea toată populația vaccinată împotriva COVID-19 în iunie
  • COVID-19 a șters în 2020 cam 70 de miliarde de euro din cifra de afaceri a companiilor din România
  • Colonelul Gheorghiță a promis că săptămâna aceasta vor fi vaccinați 20.000 de oameni zilnic, ceea ce nu s-a întâmplat

Danemarca va avea toată populația vaccinată împotriva COVID-19 în iunie, dacă ajung transporturile la timp. E declarația responsabililor de la ei.

La noi, nu doar că nu știm când se termină campania, dar nu știm nici când ne vine rândul la vaccin. Dacă nu suntem medici. Și fiecare zi care trece, costă.

COVID-19 a șters în 2020 cam 70 de miliarde de euro din cifra de afaceri a companiilor de la noi. Mulți antreprenori își pun speranța în vaccinul care ar da restart business-urilor pe care le administrează. Acum, statul trebuie să fie un manager eficient al campaniei de imunizare. Momentan, se împiedică.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Colonelul Gheorghiță ți-a promis că săptămâna aceasta vor fi vaccinați 20.000 de oameni zilnic. Ceea ce nu s-a întâmplat. Iar ministrul Sănătății recunoaște că numărul celor care se vor imuniza, curând, va scădea.

Cum cresc capacitatea de imunizare de la 16.000-17.000 de persoane pe zi la 20.000 pe zi și apoi la 150.000? Cine le răspunde antreprenorilor care vor să știe cum își protejează angajații? Când vor fi deschise cele 1.000 de centre de vaccinare promise? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care le ai în această perioadă.