• În București nu mai sunt locuri la vaccinare în niciun centru.
  • În județul Tulcea nu este nici măcar un centru deschis în etapa a doua.
  • În județul Maramureș sunt peste 23 de mii de locuri libere.

Platforma de vaccinare a picat în această dimineață. Practic, registrul de vaccinare și platforma de înscriere NU se nai legau între ele. Chiar și când platformele merg, sunt probleme. Sunt județe în care oamenii intră de mai multe ori pe zi să se programeze, în speranța că mai prind un loc liber. Alte județe au însă doze de vaccin cât cuprinde.

Tora Apetrii, corespondent Aleph News: „Între timp platforma și-a revenit
Potrivit celor de la STS: Aplicația este funcțională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare, iar totul a fost posibil în urma eforturilor depuse de către specialiștii STS.”

Situația vaccinării din Capitală

În București și Ilfov nu mai sunt locuri. Dar putem încerca să ne programăm în județele din jur: Prahova, Giurgiu, Telorman, Argeș.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Nu mai sunt locuri nici la Botoșani și nici la Călărași. Iar în Tulcea nu este nici măcar un singur centru deschis în etapa a doua.

Care e situația și în alte părți ale țării

În Maramureș sunt peste 23 de mii de locuri libere la vaccinare. La Borșa sunt 5.816 locuri, pentru ziua de azi nu mai e nimic liber, dar de mâine, în fiecare zi sunt în jur de 300 de locuri. Sunt locuri libere și în Suceava, peste 11 mii și în Harghita, peste 9 mii.