Harta centrelor pe tipuri de vaccin este disponibilă. Românii pot afla numărul locurilor libere și câți sunt înscriși pe lista de așteptare

Hartă centre de vaccinare Sursa foto: Captură foto https://vaccinare-covid.gov.ro/
  • Harta centrelor pe tipuri de vaccin este disponibilă
  • Românii vor ști și numărul locurilor disponibile, precum și câți sunt înscriși pe lista de așteptare
  • Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă și tipul vaccinului administrat

Harta centrelor pe tipuri de vaccin este disponibilă mai devreme decât era anunțat, anunță, joi, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV). Românii vor ști și numărul locurilor disponibile, precum și câți sunt înscriși pe lista de așteptare.

CNCAV, cu suportul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), a devansat implementarea modificărilor aduse platformei de programare la vaccinul împotriva coronavirusului.

Astfel, joi a devenit activă harta centrelor pe tipuri de vaccin și este disponibilă pe site-ul de informare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat, numărul locurilor disponibile și numărul persoanelor înscrise pe lista de așteptare.

„Harta este interactivă și fiecare utilizator poate filtra afișarea centrelor pe județe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afișate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de așteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna și Oxford/AstraZeneca”, anunță CNCAV.