• Potrivit autorităților, vineri, până la prânz, în București s-au vaccinat 10.654 de persoane, din care 3.105 în cadrul Maratonului pentru viață.
  • Acesta se desfășoară în 6 centre de vaccinare, deschise 24/24, care sunt amplasate astfel: Sector 1: Romexpo; Sector 2: Circul Metropolitan; Sector 3: Biblioteca Națională; Sector 4: Palatul Copiilor; Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei; Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu”.
  • Evenimentul este organizat de CNCAV împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, DSP București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria Generală a Capitalei și Ministerul Culturii.

Peste 3.000 de persoane au fost vaccinate în primele șase ore de la deschiderea Maratonul vaccinării în Capitală.

Potrivit autorităților, vineri, până la prânz, în București s-au vaccinat 10.654 de persoane, din care 3.105 în cadrul Maratonului pentru viață.

Acesta se desfășoară în 6 centre de vaccinare, deschise 24/24, care sunt amplasate astfel: Sector 1: Romexpo; Sector 2: Circul Metropolitan; Sector 3: Biblioteca Națională; Sector 4: Palatul Copiilor; Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei; Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu”.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Evenimentul este organizat de CNCAV împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, DSP București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria Generală a Capitalei și Ministerul Culturii.

Începând de vineri, la ora 8.00, toate cele patru tipuri de vaccin sunt disponibile prin intermediul a 49 de fluxuri de vaccinare deschise în șase centre.