• Un profesor de limba engleză la Liceul Teoretic Internațional de Informatică spune că este de acord cu prioritizarea vaccinării profesorilor
  • Cătălina Georgescu, profesor: „Trebuie să avem încredere în știință și trebuie să demarăm campania de vaccinare cât mai curând posibil

Pe 15 ianuarie am putea afla exact câți profesori vor să fie vaccinați. Iată ce a spus Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în direct la Aleph News: „Am transmis în urmă cu câteva minute o solicitare în întreg sistemul de educație prin care solicit raportarea numerică a întregului personal din sistemul de învățământ, că e vorba de școli, că e vorba de universități. Solicitarea a fost transmisă prin Inspectoratele Școlare Județene pentru școli cu privire la disponibilitatea de vaccinare. Termenul pentru răspunsul la această solicitare este 15 ianuarie ora 16“.

Cătălina Georgescu, profesor de limba engleză la Liceul Teoretic Internațional de Informatică, este de acord cu prioritizarea vaccinării profesorilor. Ea consideră că nimic nu se compară cu orele predate la clasă.

Cătălina Georgescu, profesor de limba engleză: „Consider că este o reacție foarte bună. Trebuie să avem încredere în știință și trebuie să demarăm campania de vaccinare cât mai curând posibil. Eu aș fi dispusă să mă vaccinez. Discutam cu o colegă astăzi, oare vom putea să ne vaccinăm prin acea platformă, să ne înregistrăm pe platformă, nu știu detalii, dar aș vrea să aflu. Să nu așteptăm până în aprilie, asta e ideea“.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?