• Sorin Ionescu spune că vaccinarea profesorilor este soluția pentru redeschiderea școlilor
  • Până acum, 140.447 de cadre medicale au primit prima doză de vaccin
  • Cei din etapa a II-a se pot programa pentru vaccinare, începând de vineri

De aproape un an, copilul tău stă acasă. Pentru tine, redeschiderea școlii e o prioritate. Însă profesorii vor fi vaccinați în același timp cu restul celor din etapa a doua. Pentru Guvern, nu e o prioritate. Sorin Ionescu e profesor de istorie și abia așteaptă să îi vină rândul la vaccin.

Sorin Ionescu, profesor de istorie la Colegiul Bănățean Timișoara: „Este pașaportul pentru redeschiderea școlii. De aceea cred că este important ca un număr cât mai mare de cadre didactice să se vaccineze cât mai rapid, pentru a le reda copiilor noștri, dreptul la educație“.

Sorin predă istorie de 22 de ani. I-au trecut prin mână mii de copii, iar acum a ajuns să îi vadă doar pe monitorul calculatorului. Îi e dor să se plimbe printre elevii așezați în bănci, să audă gălăgia din pauze și să trăiască din nou, alături de copii, toate emoțiile. Dar îi e dor și de ceva mai de sezon.

Sorin Ionescu, profesor de istorie, CNB Timișoara: „De omul de zăpadă din curtea școlii, pentru că acum ninge și în fiecare an, când zăpada a venit, copiii, mai ales cei mici, se puneau să facă un om de zăpadă și să-și improvizeze o serie de derdelușuri în curtea școlii“.

Sorin mai speră, încă, să vadă și în acest an omul de zăpadă. Pentru asta, Sorin s-ar vaccina și mâine, dacă ar putea, dar mai are de așteptat, iar până atunci rămâne online.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII