• Primul centru de imunizare din punctul de trecere a Frontierei Nădlac 2 este deja funcțional
  • Totul a început cu o întârziere de aproape două ore

Dacă intri în țară din Ungaria, te poți vaccina imediat. Primul centru de imunizare este deja funcțional, în punctul de trecere a Frontierei Nădlac 2. Dar totul a început cu o întârziere de aproape două ore. Iar asta l-a deranjat pe Ioan Constantin, care a venit din Austria și care abia aștepta să primească serul de la Johnson and Johnson.

Acum am și o surpriză neplăcută, pentru că nu se poate face vaccinarea, din cauză că trebuie să vină domnul director, domnul ministru de… nu știu ce fel de ministru“, a spus Ioan Constantin, român stabilit în Austria.

George vine tot din Austria. A așteptat acolo luni întregi să îi vină rândul la vaccin. Acum, s-a întors în țară să îți rezolve o problemă și a profitat de ocazie să se și vaccineze. „Am oprit la locul respectiv să îmi iau rovignetă și am văzut Centrul de Vaccinare. Am zis să mă mă vaccinez, auzisem că se face într-o singură doză“, povestește George Leca, român stabilit în Austria.

În prezent, este funcțional un singur flux. Și acesta, doar pe timpul zilei. Dar lucrurile se vor schimba, dacă există cerere. „Noi dorim să ajungem la 24 din 24 de ore. Ne-am pregătit pentru mai multe fluxuri, vom suplimenta resursele umane în funcție de cum va fi și nevoia“, spune Horea Timiș, director DSP Arad.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI