Se deschide primul centru de vaccinare drive thru din Sectorul 6. Programul de funcționare

un barbat este vaccinat anti-covid la un centru drive-thru din bucuresti. România a accelerat campania de vaccinare împotriva COVID prin centrele drive-thru. Foto: RO Vaccinare
  • Primul centru de vaccinare de tip drive thru din Sectorul 6 se deschide joi, la ora 14.00, în parcarea Metro Militari.
  • Acesta este cel de al doilea centru din București în care se face vaccinarea din mașină.

Primul centru de vaccinare de tipul drive thru din Sectorul 6 se deschide joi, la ora 14.00, în parcarea Metro Militari. Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Deschidem primul centru de vaccinare de tip drive thru în Sectorul 6 în parcarea METRO Militari. Este al doilea din Bucureşti! Meritul este al Centrului Medical Dr. Dan Furtună care s-a ocupat de organizare şi al Metro Militari, pentru că a pus terenul la dispozitie“, a spus Ciprian Ciucu.

Noul centru de vaccinare va funcționa zilnic în intervalul orar 8.00-20.00.

Se deschide azi la ora 14.00 și va funcționa zilnic de la 8.00 la 20.00. Este excelent poziționat, cu acces facil, într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre A1! Dacă veniţi la cumpăraturi sau plecați în țară pe A1, luați-vă câteva minute și mergeți să vă vaccinați“, a precizat Ciprian Ciucu.

Centrul de vaccinare a fost organizat cu sprijinul Prefecturii, al Jandarmeriei și al STS.