• Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Institutul Cantacuzino
  • Simona Halep: „Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac”
  • Ea a declarat că se simte foarte bine, nu a avut reacții adverse

Simona Halep s-a vaccinat miercuri dimineață la Institutul Cantacuzion împotriva COVID-19. Ea a primit prima doză din vaccinul Pfizer BioNTtech și i-a îndemnat pe toți oamenii să se vaccineze. „Sunt mai în siguranță după acest vaccin”, a spus Halep.

Tenismena Simona Halep a fost vaccinată miercuri cu prima doză a vaccinului anti-COVID-19, Pfizer BioNTtech. Ea a declarat după ce a primit vaccinul că a venit cu sufletul deschis și că se simte foarte bine, nu a avut reacții adverse.

„Consider că este spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am și hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate și sper ca oamenii să se vaccineze”, a spus Halep, care la ieșirea de la Institul Cantacuzino a primit flori.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?

„Am primit flori. Mă bucur foarte mult că am venit aici și s-au ocupat foatre bine de mine și le mulțumesc foarte mult”, a mai spus Simona, precizând că nu este încă în siguranță până nu va primi și rapelul.

Simona Halep a spus că acum se simte, totuși, mult mai în siguranță, fiind vaccinată.

„Mă liniștește că sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă și o să încerc să mă protejez cât se poate de mult”, a mai spus numărul 3 mondial.