Spațiu de birouri, transformat în centru de vaccinare, destinat persoanele din etapa a treia. Programul de funcționare

Sursa foto: Profimedia
  • Activitatea centrului va consta în vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane din etapa a treia a campaniei naționale de vaccinare
  • Noul centru public va fi deschis 7 zile din 7, va avea 6 puncte de vaccinare în care vor lucra 35 de cadre medicale
  • Centrul va primi peste 360 de persoane pe zi, programate prin platforma națională

O fundație pune la dispoziția autorităților din București un spațiu de birouri pentru un centru de vaccinare anti-COVID.

Aflat la parterul clădirii City Offices, cu o suprafață totală de 306 mp, centrul marchează un pas important în lupta națională împotriva pandemiei COVID-19, conform Fundației Globalworth.

Activitatea centrului va consta în vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane din etapa a treia a campaniei naționale de vaccinare.

Noul centru public va fi deschis 7 zile din 7, va avea 6 puncte de vaccinare în care vor lucra 35 de cadre medicale și va primi peste 360 de persoane pe zi, programate prin platforma națională.

„Acum, mai mult ca niciodată, este vital să rămânem atenți și să ne asumăm un rol activ în minimizarea răspândirii COVID-19 pentru siguranța comunității noastre. (…) Vaccinarea este singura posibilitate pentru reluarea activității sociale și economice în condiții normale și știm cât de mare nevoie avem cu toții să revenim la ea. De aceea, facem toate eforturile posibile și sperăm ca centrul creat în biroul nostru City Offices să reprezinte o accelerare a vindecării noastre”, a spus Georgiana Iliescu, director executiv al fundației.