• Serul pe care îl aştepţi ar putea să nu mai ajungă la tine, dacă nu este transportat în condiţii bune.
  • Adrian Mihai, co-fondator FAN Courier: „Distribuţia acestui vaccin este un pas foarte important în începerea intrării noastre în normalitate.
  • Personalul poate să asigure transportul vaccinului în orice colţ din țară, însă nu i-a contactat nicio autoritate.

Până la vaccinare, ne împiedicăm de transport. Serul pe care îl aştepţi ar putea să nu mai ajungă la tine, dacă nu este transportat în condiţii bune. Spre exemplu, la Botoşani, Direcţia de Sănătate Publică nu are o maşină frigorifică, iar vaccinul trebuie să fie transportat la temperaturi cuprinse între două și opt grade Celsius.

Adrian Mihai este co-fondator al companiei de curierat FAN Courier și îţi spune că în această misiune ar trebui să fie angrenaţi profesioniştii din domeniu. Doar așa, vaccinul va ajunge mai repede unde este nevoie de el.

Adrian Mihai, co-fondator FAN Courier: „Distribuţia acestui vaccin este un pas foarte important în începerea intrării noastre în normalitate. Eu cred că ar trebui dată specialiştilor celor care ştiu să o facă. Dacă un pas este întrerupt sau o verigă este întreruptă la un lanţ este inutilă pentru că o distribuţie incorectă înseamnă distrugerea acestui vaccin“.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI? PRIMĂVARA DESCHIDE SEZONUL VERDEȚURILOR
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Firma lui este pregătită în orice moment să susţină campania naţională de vaccinare. Personalul poate să asigure transportul vaccinului în orice colţ din țară, însă nu i-a contactat nicio autoritate.

Adrian Mihai, co-fondator FAN Courier: „Până acum n-am fost contactaţi de statul român, dar dacă vom fi o vom face. În general se fac licitaţii pentru proiecte de acest tip, dar dacă timpul este foarte scurt sau este o urgenţă se poate şi prin atribuire directă. Noi avem capacitatea să o facem fără discuţii“.

Incidentul în care vaccinul a fost transportat în cutii de pizza la spitalul din Slobozia nu a trecut neobservat. Cu siguranţă, situaţia trebuia să fie gestionată mai bine.

Adrian Mihai, co-fondator FAN Courier: „Cred că a fost o anumită grabă. Din punct de vedere PR cred că ar fi putut să facă ceva în plus“.