• Industria hotelieră a pierdut circa 1 mld. de euro din cifra de afaceri în 2020.
  • Ionuț Lificiu este antreprenor și are o vilă în Predeal.
  • Ionuț a avut cu 70% mai puține rezervări în 2020.

Turismul abia mai respiră. Are nevoie de vaccin ca de aer. Printre antreprenorii din turism este și Ionuț Lificiu, care are o vilă în Predeal.

În 2020, numărul rezervărilor a scăzut cu 70%, iar cele mai multe s-au făcut de pe o zi pe alta, nu cu luni înainte, ca în anii trecuți.

Ionuț a trebuit să scadă prețurile, ca să poată supraviețui. Acum are 4 angajați alături de care este hotărât să se vaccineze.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Vaccinarea e cea mai bună măsură de a ne proteja pe noi și pe cei din jur și de a ne stopa această pandemie care ne afectează atât pe plan personal, pentru siguranța familiei, a rudelor, a părinților care sunt amândoi în grupa de risc. A posibilității de deplasare, de a putea face un concediu în condiții normale.

Pare a fi singura soluție viabilă de a reporni economia. Având un personal destul de redus am avut destul timp de a discuta cu fiecare dintre ei. Pot spune că toți sunt pro vaccinare.”, a spus Ionuț Lificiu.

Dorel este unul dintre angajații lui Ionuț și spune că nu ar vrea să aibă colegi care refuză vaccinul: „O să ne vaccinăm, dar nu știu când.