Turismul are nevoie de vaccin ca de aer. Antreprenorii își pun toată speranța în imunizare: „Pare a fi singura soluție”

Turismul abia mai respiră. Are nevoie de vaccin ca de aer. Printre antreprenorii din turism este și Ionuț Lificiu, care are o vilă în Predeal.

În 2020, numărul rezervărilor a scăzut cu 70%, iar cele mai multe s-au făcut de pe o zi pe alta, nu cu luni înainte, ca în anii trecuți.

Ionuț a trebuit să scadă prețurile, ca să poată supraviețui. Acum are 4 angajați alături de care este hotărât să se vaccineze.

Vaccinarea e cea mai bună măsură de a ne proteja pe noi și pe cei din jur și de a ne stopa această pandemie care ne afectează atât pe plan personal, pentru siguranța familiei, a rudelor, a părinților care sunt amândoi în grupa de risc. A posibilității de deplasare, de a putea face un concediu în condiții normale.

Pare a fi singura soluție viabilă de a reporni economia. Având un personal destul de redus am avut destul timp de a discuta cu fiecare dintre ei. Pot spune că toți sunt pro vaccinare.”, a spus Ionuț Lificiu.

Dorel este unul dintre angajații lui Ionuț și spune că nu ar vrea să aibă colegi care refuză vaccinul: „O să ne vaccinăm, dar nu știu când.

Exit mobile version