• 87 de doze au aruncat la gunoi, până azi, din diverse motive, cei care se ocupă de imunizarea anti-COVID.
  • Și nu ți-au spus ei asta, ci au făcut socoteala abia la insistența întrebărilor noastre.

Între timp, sufocat de birocrație, și refuzând să arunce la gunoi un ser pentru care se bat toate statele lumii la ora asta, un medic a vaccinat orice voluntar care i-a bătut la ușă.

A fost mustrat de colonelul Gheorghiță că nu respectă linia strategiei gândită în birourile ministerelor. Iar noi, în lumea reală vrem să ne întoarcem la o viață normală.

Să îți duci copiii la școală, să repornești business-ul care e lovit din toate părțile, să mergi în vacanță, să mănânci cu prietenii la restaurant. Mai așteaptă. E singurul răspuns clar pe care îl primești de la cei care se ocupă de imunizare.

Întrebări fără răspuns

Dar, tot ei, dau răspunsuri șovăielnice la întrebări clare. De ce Cîțu spune una și Gheorghiță alta? Cum vom putea face 150.000 vaccinuri zilnic dacă abia am reușit să facem mai puțin de 20 de mii? Când, cum, în ce ordine vor fi vaccinați profesorii?

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Când se va putea face vaccinul și în spitale private? Când le vine rândul la vaccin celor care au sub 65 de ani, nu suferă de nicio boală? Așteptați, vă spunem noi când e cazul. Ăsta pare să fie sloganul campaniei de vaccinare de la noi.