• Avocatul Gheorghe Mușat le impune avocaților să se vaccineze
  • Cine nu se vaccinează va trebui să facă test PCR la fiecare 3 zile
  • În Romania vaccinarea nu este obligatorie

Vaccinarea în România nu e obligatorie, cel puțin teoretic. În realitate, lucrurile se complică. Gheorghe Mușat, avocat în București le-a impus angajaților, asociaților și colaboratorilor să se vaccineze, pentru că dacă nu, vor fi testați PCR la fiecare trei zile, iar costurile vor fi suportate de fiecare. Avocatul ți-a anunțat angajații printr-un e-mail, scrie site-ul de justiție Clujust.

„Sunt înștiințat că circa 20 de avocați din firmă nu s-au programat pentru vaccinare COVID-19 și nici nu au în vedere o programare în viitorul apropiat (deși noi, avocații, avem prioritate la vaccinare).

Înțelegem să vă respectăm opțiunea, însă doresc să vă informez că începând cu 15 aprilie a.c. toți avocații care nu s-au vaccinat vor fi obligați ca la venirea în firmă să prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil să adaug că aceste teste vor fi făcute pe cheltuiala fiecărui avocat în cauză”, scrie în e-mail.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Aleph News a solicitat un punct de vedere pe această temă de la casa de avocatură a lui Gheorghe Musat, însă n-am primit niciun răspuns până în acest moment.