• Alina Ștefănescu conduce o firmă de consultanță din București
  • Alina abia așteaptă să-i vină rândul la vaccinare
  • Alina Ștefănescu: „Nu putem îngradi lucrul de la birou, nu-i putem obliga să lucreze de acasă, dar vom găsi o soluție astfel încât să reducem riscul contaminării”

Alina Ștefănescu conduce o firmă de consultanță din București. În pandemie, și-a desfășurat activitatea de acasă. Acum abia așteaptă să-i vină rândul la vaccinare.

Alina Ștefănescu, antreprenor: „Sigur că există semne de întrebare asupra acestui vaccin și toată lumea discută de mult timp despre eficiența lui și faptul că nu a fost testat suficient, dar cred că este o soluție pentru a ne relua viața.”

„Nu putem îngradi lucrul de la birou, nu-i putem obliga să lucreze de acasă, dar vom găsi o soluție astfel încât să reducem riscul contaminării.”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Alina știe că acest vaccin poate fi o gură de oxigen pentru toți antreprenorii. Dar este de asemenea nevoie și de o campanie de vaccinare făcută și explicată cât mai bine. Astfel oamenii vor fi mai receptivi.

Alina Ștefănescu, antreprenor: „Nu știu dacă este rolul nostru, al antreprenorilor să stimulăm oamenii să se vaccineze. Cred că e rolul autorităților să facă asta. Cred că ar trebui explicat mai mult avantajele noului vaccin sau ale oricarui vaccin și pe întelesul tuturor.”