• În perioada 27 decembrie – 6 ianuarie, 58.554 cadre medicale au fost vaccinate.
  • După 15 ianuarie, începe vaccinarea vârstnicilor din aziluri.
  • Paraschiva Ursu speră ca în cel mult o lună, să îi vină și ei rândul.

Tuturor ne este dor de viața de dinainte de pandemie. Cel mai mult așteptăm să petrecem mai mult timp cu familia. Pentru Paraschiva Ursu, vaccinul este salvarea.

La 68 de ani, se teme de COVID, așa că a stat mai mult singură de când cu pandemia. Pe cei dragi i-a văzut pe telefon. Și uite-așa își mai amăgește dorul de familie. Dar nu și pe cel de spectacole.

Fiul ei, Cătălin, este actor la Teatrul din Timișoara, Iar Paraschiva l-a văzut în toate rolurile pe care le-a jucat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

De cele mai multe ori, nici nu pot vorbi. Mă îneacă lacrimile. Pur și simplu îmi curg așa lacrimile, fără să vreau.”, a spus aceasta.

Acum, Paraschiva își vede doar pe internet fiul jucând. Dar spune că nu e același lucru.

„Te uiți, eventual mai scrii ceva acolo, vreun comentariu ceva. Dar nu-i același lucru. Când se ridică lumea, când apaludă lumea, când … Sunt sentimente mult diferite.”, a mai adăugat Paraschiva Ursu.

Sentimente pe care le-ar putea retrăi, spune Paraschiva, doar după ce va fi vaccinată. Ar face asta și mâine, dacă s-ar putea. Iar Cătălin o așteptă, din nou, în sala de spectacole.

Depinde ce spun, ce fac, cum mă manifest pe scenă, ce fel de rol e. Nu mai am atâta stres că s-ar putea să vadă ceva ce nu-i convine, sau ceva ce nu ar trebui, poate există un limbaj aparte sau că n -ar fi bine să îl vadă să-l asculte maică-mea.”, a spus Cătălin Ursu.