Vaccinul, lumina de la capătul tunelului pentru antreprenori. Temerea este că nu se cunosc efectele pe termen lung ale serului

  • Pentru mulţi antreprenori, vaccinul este lumina de la capătul tunelului
  • Cea mai mare temere cu privire la vaccin este că nu se cunosc efectele pe termen lung
  • Dragoş Anastasiu a fost medic cinci ani în Germania

Dragoș Anastasiu, preşedintele Grupului Eurolines România, spune că cea mai mare temere legată de vaccin este că nu se cunosc efectele pe termen mediu și lung. El a fost şi medic în Germania, timp de cinci ani. Pentru el, decizia de primi serul trebuie să fie una personală.

Dragoș Anastasiu, preşedintele Grupului Eurolines: „Un aspect important în ceea ce priveşte vaccinul este cel legat de mental, în sensul în care lumea are nevoie de luminiţe la capătul tunelului pentru a se mobiliza. Vaccinul, fără doar şi poate, este o astfel de luminiţă.”

„Nu am nimic împotriva vaccinului. Nu ştiu în secunda de faţă, o spun cu cea mai mare sinceritate, dacă mă voi vaccina sau nu mă voi vaccina.”

„Este o chestie de asumare personală. Voi fi ultimul care voi recomanda cuiva să o facă sau să nu o facă. Nu am certitudinea unei testări suficient de aprofundate pentru ce s-ar putea întâmpla pe termen mediu şi lung.”