• David nu și-a mai văzut bunica din Argeș de aproape un an
  • David vrea ca bunica lui să se vaccineze ca să o poată strânge din nou în brațe
  • David: Îmi e dor de bunici, sper să se vaccineze, să fie totul ca înainte

Știu că ți-e dor de părinți, bunici și că vrei să îi strângi în brațe fără teamă. Vaccinul este speranță pentru seniori, ca și pentru nepoți și copii.

David, un adolescent din București, recunoaște că cel mai dor îi este de bunica lui din Argeș. Doar online se mai pot întâlni acum.

David și-a văzut bunica din Argeș ultima oară anul trecut, înainte să apară coronavirusul. Este nerăbdător să ajungă vaccinul și la el, ca să se re-întâlnească cu bunica.

David Deaconu, elev în clasa a VII-a, la Liceul Teoretic Internațional de Informatică: „Eu am bunici și la Argeș și la București. Toți sunt foarte bătrâni și ca să-i protejăm nu ne-am dus în vizită. Dar îi sunăm aproape zilnic ca să nu se simtă singuri, părinții merg și le duc de mâncare. Pe bunicii de la Argeș nu i-am mai văzut de când a început pandemia, iar pe bunica din București am văzut-o doar de trei ori și atunci doar în vizite scurte, nu am intrat în casă, am stat la ușă. Mi-e dor de ei și știu că și lor le e dor de mine. Sper să fie vaccinați repede și totul să fie ca înainte“.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?
CARE-I SOARTA PENTRU TESLA?