1 Mai deschide și sezonul sporturilor extreme. Nicoleta Fulina și-a sărbătorit majoratul… în aer. Restricțiile anti-COVID nu au lăsat-o să facă o petrecere mare cu prietenii. Așa că a trecut la a doua mare pasiune a ei: salturile cu parașuta.

Nicoleta a sărit în tandem cu Alina Sime, instructor de parașutism la aerodromul Tuzla. 15 minute au durat pregătirile pentru marele salt.

Nicoleta Fulina: A fost extraodinar, a fost un sentiment wow, da… n-am cuvinte pur și simplu. Foarte tare! Eram puțin și speriată, aveam emoții, dar eram foarte fericită, este un sentiment minunat.

Ca să încerci saltul cu parașuta, trebuie să ai cel puțin 14 ani și cel mult 90 de kilograme. De asemenea, trebuie să nu suferi de afecțiuni neurologice sau boli de inimă. O săritură în tandem cu instructorul costă 890 de lei la aerodromul de la Tuzla și aproape 1300 de lei, dacă vrei să ai aventura filmată.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Alina Sime, instructor parașutism: Ești pe ușa unui avion, sub tine sunt 4.000 de metri de gol și faci acel pas învățând pentru prima oară în viața ta să zbori, tot ce știi tu despre mișcare se cam șterge și se imprimă anumite mișcări, o memorie nouă despre ce înseamnă efectiv să zbori.