• În 2021 se poartă hainele lejere și oversized
  • Pălăriile, bentițele și beretele sunt cele mai potrivite accesorii
  • Masca, este un accesoriu obligatoriu, care poate fi trendy în același timp

S-a schimbat anul, se schimbă și tendințele. Femeile sigur s-au întrebat ce trenduri sunt în materie de haine sunt în 2021.

Nu trebuie să ratăm piesele-cheie. La modă rămân, în continuare, piesele oversized. Iar culorile pământii nu trebuie să lipsească din garderobă. Pe lângă, mai pot fi adăugate piese de culoare albastră sau verde puternic.

Alexandru Dimitrie, designer vestimentar: „Ţinute lejere, platoane oversized, destul de largi, cu revere mari, incheiate în cordon.”

Cui îi plac bocancii și are deja câteva perechi în dressing, îi poate purta și în acest an. De preferat, cei cu influență masculină, în culori puternice. Și să nu uităm să achiziționăm și o pereche de cizme.

Lorena Şerban, digital creator: „Un must have pentru mine sunt cizmele lungi, cizmele peste genunchi care să-mi permită să pot purta outfit-urile mele preferate şi iarna.”

Și cum orice ținută se completează perfect cu accesoriile potrivite, o pălărie ar fi ideală. Sau mai multe. Sunt la mare căutare accesoriile de pus pe cap.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Iar cui nu-i plac pălăriile, poati opta pentru bentițe sau celebra bască franțuzească. Este un must!

Lorena Şerban, digital creator: „Eu port pălării, caciuli, băscuţe, banderole, tot ce se poate pune pe cap, eu le iubesc. Vreau să punctez acest aspect, faptul că Masca este accesoriul care nu ar trebui să ne lipsească şi care este evident obligatoriu în perioada aceasta urâtă şi că însemnătatea ei este mai mare decât al oricărui accesoriu pe care îl purtăm în viaţa de zi cu zi.”