• Anii îți pot afecta viața sexuală.
  • Dar nu este vorba de vârstă, ci de numărul la care se termină.
  • Potrivit unui studiu american, dacă anii tăi se termină cu cifra 9, este foarte probabil să îți înșeli partenerul.

Descoperi că anii îți pot afecta viața sexuală. Dar nu este vorba de vârstă, ci de numărul la care se termină. Potrivit unui studiu american, dacă anii tăi se termină cu cifra 9, este foarte probabil să îți înșeli partenerul. Motivul este că atunci începi să-ți regândești viața.

Opțiunile sunt, în mod natural, două – ești mulțumit sau nu de ceea ce ai realizat. Și prin realizat, nu se înțeleg doar succesele profesionale și personale, ci și satisfacția cu jumătatea.

50 Shades of Grey” îți poate afecta și viața sexuală

Cercetătorii de la Michigan au făcut un sondaj la 91 de femei care citiseră trilogia.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

După ce am citit trilogia, am constatat că unele dintre femeile intervievate au indicat că nu au devenit mai vulgare, ci dimpotrivă. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că dorința lor de a face sex este în scădere. Pur și simplu nu aprobă comportamentul personajelor principale și, prin urmare, nu le-ar imita”, au constatat inițiatorii studiului.

Numărul de parteneri intimi contează

Se pare că nu este important doar cu ce fel de oameni te culci, ci și cu câți dintre ei. Următorul studiu a implicat 62 de persoane. Participanților li s-au arătat 225 de imagini, împărțite în diferite grupe – de la erotică la pornografie pură.

Rezultatele au arătat că, cu cât au avut mai puțini parteneri în ultimele 12 luni, cu atât mai mult sexul li se pare ceva exotic. Prin urmare, persoanele cu mai mulți parteneri diferiți consideră că acest lucru este normal.

Ce faci după sex

Un alt studiu arată că modul în care a decurs sexul are un impact asupra a ceea ce se întâmplă după el. Adică, o îmbrățișare lungă după sex este ceva esențial. Se pare că oamenii petrec în medie aproximativ 15 minute îmbrățișați, iar pentru mulți dintre ei acest lucru este mai important decât durata actului în sine.

Poate fi un stereotip, dar femeile insistă mai mult pe îmbrățișări și dacă reușesc să-și țină partenerul în pat, atunci ar fi un semn clar că este serios.

Fitnessul excită

Pentru mulți oameni, sala de sport este un loc de antrenament și ultimul lucru la care s-ar gândi este că își vor găsi viitorul partener printre corpurile lor transpirate. Dar aici se află cheia pasiunii. Oamenii de știință au descoperit că atunci când am făcut cel mai mult sport și când ritmul nostru cardiac este ridicat, avem mai multe șanse să plăcem pe cineva.

De asemenea, a fost realizat un experiment. Bărbații care au alergat pe banda de alergare timp de aproximativ 1-2 minute în timp ce vizionau un videoclip cu omologii lor de sex feminin s-au arătat relativ mai puțin interesați de aceștia, în comparație cu cei care au alergat mai mult timp.