• Potrivit unor studii, o femeie din ziua de azi sărută în medie 15 bărbați, are 2 relații lungi și suferă de cel puțin 2 decepții înainte de a-l întâlni pe bărbatul cu care se va căsători.
  • Primul sărut dezvăluie multe despre un bărbat și poate arăta cum va fi relația unei femei cu el.
  • Iată care sunt lucrurile pe care le poți afla despre partenerul tău după primul sărut.

Potrivit unor studii, o femeie din ziua de azi sărută în medie 15 bărbați, are 2 relații lungi și suferă de cel puțin 2 decepții înainte de a-l întâlni pe bărbatul cu care se va căsători. Dar, mai important, primul sărut dezvăluie multe despre un bărbat și poate arăta cum va fi relația unei femei cu el.

Iată care sunt lucrurile pe care le poți afla despre partenerul tău după primul sărut.

Există o chimie între voi?

Chimia dintre doi oameni nu poate fi descrisă în cuvinte, este ceva ce simți. Când buzele voastre se ating, vrei ca acel moment să dureze pentru totdeauna sau te îndepărtezi repede? Chiar dacă partenerul tău nu se pricepe foarte bine la sărut, dacă simți atracție și admirație, acesta este un semn foarte bun. Cu toate acestea, dacă te simți dezamăgit la primul sărut și nu simți nici o scânteie, este puțin probabil ca acest lucru să se schimbe vreodată.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES

Va fi bun în pat?

Modul în care un bărbat sărută ne poate spune și cum va fi în pat. Fiți atenți nu numai la buzele lui, ci și la ceea ce face cu mâinile, cum se mișcă, ce părți ale corpului tău mângâie, dacă este în față. Dacă vă țineți de mână, dacă își înclină corpul spre al tău, dacă picioarele voastre se întrepătrund – toate acestea creează o conexiune suplimentară între voi, iar dacă își folosește întregul corp atunci când sărută, cel mai probabil va fi și el un amant mai activ.

Este încrezător în el însuși?

Felul în care abordează primul sărut îți poate spune cât de încrezător este. Se joacă nervos cu cheile înainte de a se hotărî să te sărute? Se hotărăște din senin să te sărute? Își trece degetele prin părul tău? Îi este teamă să îți întâlnească privirea înainte și după? Un om încrezător știe ce face și nu-și regretă acțiunile. Dacă amândoi vă simțiți emoționați, dar încrezători la primul sărut este un semn foarte bun. Un alt semn de încredere este dacă nu se teme să te complimenteze după sărut sau pur și simplu să-și arate emoțiile. Dacă este deschis într-un astfel de moment, înseamnă că este sincer și că nu vor exista secrete între voi.

Are grijă de el însăși?

Este clar că igiena personală este importantă, dar la primul sărut rareori ne gândim la igiena celuilalt. Cu toate acestea, sărutul ne poate dezvălui, de asemenea, dacă persoana de vizavi are grijă de ea însăși. Îi miroase respirația a gumă de mestecat? Miroase a parfum? Miroase bine? Dacă da, îi pasă de părerea ta și are grijă de el însuși. Cu toate acestea, dacă igiena sa precară te impresionează, este puțin probabil ca acesta să fie un incident izolat.

Cât de serioasă va fi relația voastră?

Evident, un sărut arată interes, dar intențiile lui nu trebuie să fie serioase. Cu toate acestea, există o modalitate de a-ți da seama ce fel de relație își dorește după tipul de sărut. A fost deosebit de blând și atent? A fost sărutul un pic cam grăbit? S-a oprit doar la un sărut, sau a avut grijă să te atingă și pe tine? Nu uita nici de propriile sentimente. Vrei mai multe săruturi? Te-a făcut să visezi? Sau nu-ți poți imagina ceva serios cu un tip ca el?

Acționează pripit?

Primul sărut ne poate spune, de asemenea, dacă persoana de vizavi este nerăbdătoare. Dacă se grăbește să te sărute, sau își strecoară mâna sub bluza ta etc., cu siguranță vrea doar să se culce cu tine. Dacă toate acțiunile sale sunt foarte grăbite și te fac să te simți inconfortabil, cu greu te ia în serios, dar mai mult decât atât – cu siguranță nu este o persoană răbdătoare și nu se poate bucura de moment.