• Laverne Cox a făcut istorie ca prima Barbie transgender a lui Mattel, cu doar câteva zile înaintea împlinirii vârstei ei de 50 de ani.
  • Mattel a inclus-o pe Cox în cea mai recentă colecție, care celebrează vizionarii care au contribuit la modelarea și influențarea culturii
  • Păpușa vine cu două ținute într-una. Un costum argintiu sub care este o rochie roșie din tul, gândită de Cox pentru a fi mai versatilă.

Laverne Cox a făcut istorie ca prima Barbie transgender a lui Mattel, cu doar câteva zile înaintea împlinirii vârstei ei de 50 de ani, scrie dailymail.co.uk.

În urma anunțului interesant, interpretul în vârstă de 49 de ani abia și-a putut stăpâni entuziasmul în timp ce s-a bucurat de faptul că o păpușă a fost făcută.

Abia aștept ca fanii să-mi găsească păpușa pe rafturi și să aibă ocazia să adauge o păpușă Barbie modelată după o persoană transgender la colecția lor”, a spus ea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Laverne Cox a jucat în o mulțime de roluri ca: Frank N. Furter din ,,Rocky Horror”; un hairstylist încarcerat în Orange Is The New Black; un antrenor personal care se împrietenește cu un escroc în ,,Inventing Anna”. Dar acum, actrița însăși este portretizată de nimeni altul decât de o păpușă Barbie.

Mattel a inclus-o pe Cox în cea mai recentă colecție, care celebrează vizionarii care au contribuit la modelarea și influențarea culturii, prezentând anterior persoane precum Lucille Ball, Zendaya și Ashley Graham.

A fost un vis să lucrez cu Barbie pentru a-mi crea propria păpușă. Abia aștept ca fanii să-mi găsească păpușa pe rafturi și să aibă ocazia să adauge o păpușă Barbie modelată după o persoană transgender la colecția lor”, a spus Cox într-o declarație.

Sper ca oamenii să se uite la această Barbie și să viseze, așa cum am făcut-o eu în cariera mea. Spațiul de visare și manifestare este o sursă atât de puternică și te conduce să obții mai mult decât ai crezut inițial că este posibil.”

Păpușa vine cu două ținute într-una. Un costum argintiu sub care este o rochie roșie din tul, gândită de Cox pentru a fi mai versatilă. Întregul design al păpușii, spune Cox, a fost un proces de colaborare.

Am spus: «O putem face să semene mai mult cu mine? Și mai afro-american?» , a spus ea.

Scoaterea păpușii pe piață vine într-un moment în care drepturile transgender sunt în pericol în întreaga lume, iar Cox spune că speră că lansarea păpușii oferă speranță copiilor trans.

Cox: „Există speranță și posibilitatea ca ei să fie ei înșiși

Cred că într-un mediu în care copiii trans au fost folosiți ca fotbal politic, când peste 250 de acte legislative anti-trans au fost introduse în legislaturi de stat din toată țara doar în 2022, iar accesul la asistență medicală care susține genul a fost interzis, prin politicile adoptate prin lege în statul meu natal, Alabama, în Arkansas și alte state Că, în acest mediu în care copiii trans sunt atacați, aceasta poate fi, de asemenea, o sărbătoare a transității și, de asemenea, un spațiu pentru care să viseze, să înțeleagă și reamintește-ți că trans este frumos”, a spus ea pentru sursa citată. „Există speranță și posibilitatea ca ei să fie ei înșiși

A fi percepută ca o păpușă Barbie este, de asemenea, deosebit de emoționant pentru Cox, a cărui mamă nu a lăsat-o să aibă o păpușă Barbie în copilărie „pentru că am fost desemnat băiat la naștere”.

„Când aveam 30 de ani, eram în terapie și i-am spus terapeutului meu că n-am putut să mă joc cu păpușile Barbie. Iar terapeutul meu a spus: „Nu este niciodată prea târziu să ai o copilărie fericită și ceea ce ar trebui să faci pentru copilul tău interior este să ieși și să-ți cumperi o păpușă Barbie”, a explicat ea.

Mi-am luat o Barbie mea și i-am spus mamei ce a spus terapeutul meu. Și primul Crăciun de după aceea, mama mi-a trimis o păpușă Barbie chiar de Crăciun. ”