• Michael Christiansen din Nebraska, a dat lovitura de 2 ori într-un an
  • La începutul lunii, a câștigat 100.000 dolari după ce a cumpărat un bilet „20X The Money Scratch ticket” – ridicându-și premiul pe 15 octombrie la sediul Loteriei Nebraska din Lincoln
  • Aceasta a fost a doua sa vizită la sediu, după ce în martie a câștigat 50.000 dolari printr-un bilet Money Clip Scratch

Șansele de a câștiga la loto – măcar o dată – sunt de la mici la inexistente, însă norocul acestui bărbat a întrecut limitele, câștigând de două ori la o distanță de câteva luni, relatează CNN.

Prima oară a câștigat 50.000 dolari în martie, iar recent, pe 15 octombrie, și-a ridicat cel de-al doilea premiu, de 100.000 dolari. Bărbatului nu i-a venit să creadă, conform declarațiilor acestuia pentru presă.

Întrebat ce va face cu banii, Christiansen a mărturisit că are câteva idei: vrea să-și construiască un nou garaj, iar restul banilor să-i pună deoparte, pentru când se va pensiona. Bărbatul a mărturisit și că fiica sa a decedat recent și plănuiește să cumpere casa în care aceasta a trăit.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Biletul care i-a adus câștigul aduce premii diverse: de la 10 dolari, la 100.000 dolari. Șansele de a câștiga 100.000 sunt de 1 la 80.000, conform Loteriei Nebraska. La fel și pentru biletul care i-a adus câștigul de 50.000 dolari în martie.