• O dronă a aruncat sute de pungi de canabis la Tel Aviv
  • Pungile au fost aruncate de așa-numita „dronă verde“ a unei grupări care pledează pentru legalizarea canabisului în Israel
  • „Free love“ e sloganul grupării

Tu cum ai fi reacționat dacă ai fi văzut cum pică din cer sute de pungi de canabis? Îți spun că zeci de oameni au rămas mască atunci când o dronă a aruncat sute de pungi de canabis joi după-amiază peste Piața Rabin din Tel Aviv. Ei s-au grăbit să ridice cât de multe „pachețele“, notează The Jerusalem Post.

Pungile de canabis au fost aruncate de așa-numita „dronă verde“ a grupării Telegram, care pledează pentru legalizarea canabisului în Israel, sub sloganul „Free love“.

Înainte de a arunca canabisul peste Tel Aviv, membrii grupării au publicat un mesaj, sugerând că acțiunea a fost planificată: „Este timpul, dragii mei frați. Este o pasăre? Este un avion? Nu, este drona verde care distribuie canabis gratuit din cer… Bucurați-vă, iubiții mei frați, acesta este fratele vostru pilot, pentru a ne asigura că toți primim ceva dragoste gratuită“.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Mesajul mai spune, de asemenea, că „operațiunea“ a făcut parte din lansarea unui nou sistem de livrare intitulat „ploaie de canabis“, care va include o livrare săptămânală în diferite părți ale țării a câte un kilogram de canabis împărțit în pungi de 2 grame.