• Francesca și Cătălin gătesc împreună și postează rețetele pe pagina de Instagram @foameangat
  • Pe timpul pandemiei au realizat că trebuie să găsească o activitate care să îi scoată din monotonie

În vremurile astea grele în care trăim, trebuie să faci ceva ce îți aduce liniște și care nu te lasă să cazi în depresie. Francesca este studentă la medicină și Cătălin, dealer de poker.

De meserie, oameni buni care vor să transmită numai gânduri bune și pasionați de cooking. Ei au o pagină de Instagram, „Foamea-n gât” unde postează tot felul de preparate delicioase. S-au cunoscut la un festival și nu a durat mult până să își dea seamă că amândoi sunt gurmanzi și că iubesc să gătească.

Francesca: „O să fac astăzi o super negresă pe care am pregătit-o deja pentru Instagramul nostru.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Poți să afli întreaga rețetă pe Instagram. După ce ai pus toate ingredientele în tavă, o ții 35 de minute la cuptor și gata!

Cătălin: „Pentru că lucrăm mereu în echipă, eu o să mă apuc de niște paste. Este o rețetă simplă: paste, usturoi, parmesan, chorizo.”

Francesca: „În momentul în care a a venit pandemia și știam că urmează să stăm închiși o perioadă de timp, aveam două opțiuni: să stăm acasă și să nu facem nimic sau să stăm acasă și să facem ceva.”

Cătălin: „Chiar și cu pagina de Instagram. A fost și o soluție pentru noi să găsim niște rețete noi și să facem și ceva diferit nu să mâncăm numai piure cu friptură. Și să facem ceva și împreună până la urmă, că ești blocat cu aceeași persoană în casă. (…) Ea este șeful principal, eu doar ajutorul.”

Francesca: „El este super bun pe mâncare de casă, tocănițe (…) nu știu ce le face, dar eu nu reușesc să am gustul ăla la mâncare.”