• Adina Buzatu a fost invitata lui Vlad Craioveanu la „Ochii pe mine”, marți la Aleph News de la ora 21.00
  • Stilista îți explică ce înseamnă cu adevărat o vestimentație cu stil
  • Adina Buzatu: Noi, românii, mergem pe o asortare perfectă, deranjantă

Dacă te-ai gândit vreodată că esența stilului stă în brandurile expuse ostentativ, Adina Buzatu spulberă acest mit. Mai mult, stilista are și o campanie #fărălogodarcueticheta în care îți explică ce înseamnă cu adevărat o vestimentație cu stil.

,,Oamenii vor să arate că au. În mod normal, ar trebui să ne îmbrăcăm pentru noi, nu pentru ceilalți. Dar, în general, noi, femeile, ne îmbrăcăm să ne vadă ceilalți.”, spune Adina Buzatu.

Adina Buzatu, despre campania #fărălogodarcuetigheta pe care a inițiat-o

,,Hainele cu logo sunt variantele cele mai ieftine de la fiecare logo în parte. De obicei ego-ul este direct proporțional cu logo-ul. Stilul pornește din tine. Nu poți să copiezi ceva ce vezi pe net. Noi, românii, mergem pe o asortare perfectă, deranjantă. Nu uita că ne copiem unii pe alții. Ca stilist, am oferit fiecărui om o rețetă personalizată.”, a povestit stilista.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Sfatul Adinei Buzatu: Haina o alegi după personalitatea ta

„Este foarte important să alegi haina după instinctul tău, după personalitatea ta. Dragilor, nu este nimic cool în a purta logo-uri! O văd foarte des la tineri. Noi ar trebui să mergem către o zonă mai rafinată, mai de bun-gust, un mod din asta mai natural de a ne îmbrăca.”, spune Adina.

Oamenii care au, nu etalează

„În general, oamenii care au, nu etalează. Mulți dintre milionarii noștri au început să evite asta, au început să aibă gust. În continuare, încercăm să părem cine nu suntem. În continuare, piața românească este plină de fake-uri. În străinătate, fake-urile nu se văd în magazine. La noi, pătura medie își cumpără haine de genul asta. Oamenii de calitate nu poartă logo-uri. Cu cât este logo-ul mai mic, cu atât piesa este mai bună calitativ. O țesătură de calitate țipă. Vezi un om bine îmbrăcat, îmbrăcat cu ștaif.

„Mi-am luat și înjurături la propriu. Oamenii în general nu înțeleg o critică constructivă. Eu nu sunt genul de persoană care să te jignesc. Eu cred că toți suntem frumoși în realitate. Trebuie să știm sa ne punem în evidență. Îmi doresc să învăț oamenii să arate mai bine. Cred că heităreala este la mare modă.”, a mărturisit invitata lui Vlad Craioveanu.

Politicienii și persoanele cunoscute pe care le-a îmbrăcat de-a lungul timpului

,,Pe Irinel Columbeanu nu l-am îmbrăcat, nu am haine pe măsură. Îl îmbrac pe Gheorghe Zamfir. Pe Despot, pe Liviu Teodorescu, pe Răzvan și Dani. Pe Florin Ristei. Îmbrac foarte multă lume. Și din fotbal am îmbrăcat. Nu prea mă pricep la politică, ține de oameni. Dar, îl îmbrac pe Marcel Ciolacu, pe Dacian Cioloș. Cred că omul sfințește locul. Credeți-mă, statuie, i-aș face lui Emil Boc. Este așa de frumos Clujul. Este așa o curățenie, o ordine. Este foarte civilizat.”, a povestit stilista.

Adina Buzatu crede că shopping-ul trebuie făcut inteligent, ca să nu picăm în capcana unor campanii agresive.

„Dacă-ți cumperi doar ce ai nevoie, este în regulă. Mai cred că shopping-ul este o chestie de plăcere care trebuie făcut cu suflet. Exact cum îți cumperi un tablou, o piesă de artă. La fel este și o haină. Trebuie s-o vezi, să-ți dea o stare bună.”, susține Adina.