• Primele trei degete de la picioare (inclusiv degetul mare) au aceeași înălțime? Știi ce spune forma piciorului tău despre personalitatea ta?
  • Există 4 tipuri de bază de forme ale picioarelor.
  • Forma piciorului egiptean, forma piciorului roman, forma piciorului grec și forma piciorului pătrat.

Te-ai întrebat ce ar putea dezvălui forma piciorului tău despre personalitatea ta? Cu toții avem forme diferite de picioare și de degete. Studiile au arătat că se pot afla multe despre personalitatea unei persoane prin forma piciorului său.

Există 4 tipuri de bază de forme ale picioarelor: Forma piciorului egiptean, forma piciorului roman, forma piciorului grec și forma piciorului pătrat.

Ce spune forma piciorului tău despre personalitatea ta?

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Forma piciorului egiptean

Dacă degetul mare de la picior este cel mai mare, iar următoarele patru degete coboară înclinat la un unghi de 45 de grade, atunci ai o formă de picior egiptean.

Personalitatea formei piciorului egiptean: Îți place să fii tratat ca un membru al familiei regale. Îți place să fii îngrijit și răsfățat. Ești extrem de secretos și nu-ți place să ți se invadeze intimitatea. Ești de obicei destul de prietenos, dar și destul de secretos. Multe aspecte ale vieții tale sunt complet ascunse de lumea exterioară. Ai tendința de a-ți păstra gândurile pentru tine. Foarte puțini oameni ajung să îți cunoască gândurile.

Persoanele cu forma piciorului egiptean sunt de obicei pierdute în propria lor lume de vis. Se bucură de propria lor companie și de timpul „pentru ei”. Ai, de asemenea, tendința de a găsi o evadare din realitate. Ai o personalitate de visător. Poți fi, de asemenea, impulsivă și rebelă. Pot fi capricioși și pot avea izbucniri de energie în funcție de propria dispoziție.

Forma piciorului roman

Dacă primele trei degete de la picioare (inclusiv degetul mare) au aceeași înălțime, urmate de al patrulea și al cincilea deget care scad în înălțime, atunci ai piciorul roman sau, de asemenea, cunoscut sub numele de picior comun.

Personalitate formei piciorului roman: Ești carismatic, curajos și extrovertit. Ești deschis la experiențe noi. Îți plac mediile sociale în care ai ocazia să cunoști oameni noi și să descoperi noi culturi. De asemenea, ești un partener loial care adoră să petreacă timp cu cei dragi. Ai face orice pentru fericirea lor.

Persoanele cu forma piciorului roman duc o viață echilibrată și, de obicei, își mențin o formă corporală proporțională. Se constată că majoritatea călătorilor au forma piciorului roman. Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, aroganți sau încăpățânați.

Forma piciorului grecesc

Dacă al doilea deget de la picior este mai mare decât restul degetelor, atunci ai o formă de picior grecesc sau, de asemenea, cunoscută sub numele de formă de picior de flacără sau formă de picior de foc.

Personalitatea formei piciorului grecesc: Ești o persoană creativă, căreia îi place să aducă idei noi. Ești extrem de entuziast și motivațional și îți place să încurajezi oamenii să își îndeplinească și ei visele. Ești, de asemenea, destul de impulsiv și mereu plin de energie. Ești sportiv și activ. Rareori există un moment de plictiseală cu tine. Spontaneitatea ta menține mereu lucrurile interesante. Ai întotdeauna niște planuri sau activități amuzante în care să te complaci, iar oamenii sunt atrași de vibrația ta plină de energie.

Cu toate acestea, persoanele cu forma piciorului grecesc sunt predispuse să sufere de stres. De asemenea, se luptă cu adoptarea deciziilor. Nivelul lor ridicat de energie duce, de asemenea, la epuizare sau extenuare uneori. Persoanele cu forma piciorului grecesc sunt, de asemenea, cunoscute pentru că rămân la opiniile lor și manifestă o atitudine de tipul „așa cum vreau eu”.

Forma piciorului pătrat

Dacă înălțimea tuturor degetelor de la picioare, inclusiv a degetului mare, este aproape aceeași, atunci ai o formă de picior pătrat sau, de asemenea, cunoscută sub numele de formă de picior țărănesc.

Personalitate forma piciorului țărănesc: Ești practic, de încredere, onest și echilibrat. Duci o viață foarte echilibrată. Vei examina cu atenție toate detaliile și vei trece în revistă toate argumentele pro și contra ale unei chestiuni înainte de a lua orice decizie. Deciziile tale sunt influențate de principii foarte solide. Deși îți poate lua ceva mai mult timp să meditezi asupra unui lucru, dar odată ce iei o decizie, o vei duce la capăt din toată inima.

Persoanele cu forma piciorului pătrat cântăresc întotdeauna aspectele pozitive și negative. Au o calitate excelentă de rezolvare a conflictelor. Sunt, de asemenea, destul de analitice. De asemenea, sunt foarte sigure pe ele însăși. Sunt de încredere și nu se lasă ușor influențate de circumstanțe exterioare sau de impulsuri de moment.