Airbnb interzice petrecerile, de teamă că party-urile se mută din cluburile închise în locaţiile platformei

Airbnb interzice petrecerile, de teamă că party-urile se mută din cluburile închise în locaţiile platformei Sursă foto: Profimedia
  • De teama că petrecerile se mută din cluburile închise în locaţiile platformei, Airbnb se conformează regulilor anti-covid-19
  • Airbnb le interzice oaspeţilor să invite mai mult de maxim 16 persoane
  • Airbnb se află în declin după un an dificil pentru companie şi industria de turism la nivel mondial

Aplicaţia de închirieri pe termen scurt Airbnb îți interzice petrecerile şi evenimentele susţinute în locaţiile platformei, urmând să introducă un număr maxim de 16 oaspeţi, anunţă CNBC. Platforma a spus că 73% din proprietari au interzis deja petrecerile pe fondul crizei sanitare declanşate de coronavirus.

Când a lovit pandemia de COVID-19, Airbnb a eliminat filtrul de căutare „event-friendly” din interiorul platformei şi le-a spus utilizatorilor să se conformeze măsurilor lansate de autorităţi.

Având în vedere felul în care operează Airbnb, compania nu poate opri în permanenţă petrecerile. Oaspeţii se pot caza în locaţii izolate şi pot invita cât mai mulţi oameni, neţinând cont de regulile casei.

Airbnb a depus ieri o cerere la SEC – autoritatea competentă din SUA, pentru a pregăti procesul de listare la bursă. Decizia vine după un an dificil pentru companie şi industria de turism la nivel mondial.

Autor: Eduard Ivanovici