Alexandra Paven, creator de esențe: „Ne-am pierdut abilitatea de a comunica, dar romantismul va reveni în trend”

  • Alexandra Paven a fost invitată la Marius Tucă Show
  • Alexandra Paven: „Romantismul va reveni în trend”
  • Alexandra Paven: „Sexul a vândut cel mai bine”

Esențele tari se creează dintr-o alchimie care are la bază senzația ultimă. A mirosi înseamnă a defini, a identifica. Mirosul stă într-o excesivitate atât de subtilă, încât e greu să o delimitezi. De unde începe <prea-multul>? Cât este <prea-puținul>? Un parfum e o poveste. Care este povestea din spatele esenței? Cât este chimie și cât este inspirație? Alexandra Paven, creator de esențe, a venit la Marius Tucă și-ți spune aproape totul despre semiotica parfumului.

„Romantismul va reveni în trend”

Alexandra Paven, creator de esențe: „Ne-am pierdut abilitatea de a comunica, dar când se va termina această nebunie, romantismul va reveni în trend. Toate ca un cumul de a te integra în societate. Unii nu știu să devină seducători. În Anglia s-a dat o lege că bărbatul putea să divorțeze pentru că femeia a folosit un parfum seducător.”

„Sexul a vândut cel mai bine”

Alexandra Paven: „Parfumul poate să fie armă de seducție. Parfumul nu te poartă, tu îl porți. Sunt parfumuri fără nume. Opresc timpul în loc. O doamnă a făcut o lumânare care miroase… așa miroase vaginul meu. Sexul a vândut cel mai bine. Am făcut o platformă reușită. Este opusul lumânării care miroase a vaginul doamnei. Când nu ai pe nimeni și vrei să te combini, poartă parfumul ăsta. Este o armă letală, trebuie să te gândești și te face să fii un animal de pradă.”

Marius Tucă Show, la Aleph News. „Fă-mi un parfum care miroase a iubire!” (Christian Dior)