• Româncele au o genă frumoasă asta pentru că poporul nostru a fost foarte tranzitat.
  • Mihaela Noroc a colindat lumea pentru a fotografia femei frumoase.
  • Fotomodelele Alice și Ana spun că frumusețea vine în primul rând de la interior.

Femeia frumoasă poate să-ți facă inima să stea în loc doar cu zâmbetul. Poate să-ți ridice pulsul cu o privire, te poatelăsa fără cuvinte, fără să-ți vorbească.

Inspirată de aceste idei, Mihaela Noroc s-a echipat cu o cameră foto și a pornit prin lume în căutarea femeii superbe, expresive, de o frumusețe inexplicabilă. Așa a reușit să creeze Atlasul Frumuseții, un album în care apar și românce.

Frumusețea înseamnă să ai de fapt încredere în tine, admir foarte mult oamnii care sunt asumați. Nu mai trebuie neapărat să ne lăsăm influențați de diferite standarde. Orice femeie poate să fie frumoasă. Nu e așa că e foarte frumos să vezi momentul de tandrețe dintr-o mamă și o fiică?” , spune Mihaela Noroc, autoarea cărții Atlasul Frumuseții”.

Liviu Ionescu este directorul unei agenții de modele. Prin prisma meseriei cunoaște femei din toată lumea, dar când ajunge la romance, Liviu citește pe chip farmecul poporului român.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Avem toate tipologiile europene. Femeile românce sunt în general femei longiline. Un corp armonios și bine proporționat. Totul durează nu mai mult de 10 – 20 de secunde ca cineva să-ți fie sau nu simpatic.” , spune Liviu Ionescu directorul agenției de modeling MRA”.

Alice Peneacă, fotomodel: Sunt de acord sunt superbe femeile din România cred un singur lucru că ar trebui să încerce să fie mai naturale”.

Frumusețea este relativă, poate ce este frumos pentru mine nu este frumos și pentru tine. În general atitudinea este totul. Am călătorit mult și româncele într-adevăr sunt cele mai frumoase.” , spune Ana Balosu, model.

Să fii femeie înseamnă enorm. Fizicul, ținutele și mersul sunt la vedere, dar dincolo începe lumea magică, greu de descris în cuvinte. Andreea Cătană, medic genetician, a studiat atât istoria, cât și genetica pentru a înțelege de unde au moștenit româncele frumusețea.

Trebuie să ne gândim că peste poporul român au trecut foarte multe popare migratoare și schimbul acesta de genă a fost extrem de variabil și asta dă de fapt frumusețe. Lățimea umerilor să fie lată, privirea să fie de încredere dar încearcă să-și găsească instinctual un partener care să-i asigure stabilitate.” , spune Andreea Cătană, medic genetician.