• 25 mai înseamnă, pentru americani, comemorarea soldaților americani care și-au pierdut viețile în serviciul militar sau în luptă
  • Tot 25 mai înseamnă și o petrecere în piscină la Lakefront Bar Lake of the Ozarks
  • Americanii au uitat de regulile de distanțare socială

Petrecere în piscină la Lakefront Bar Lake of the Ozarks azi, 25 mai, când este sărbătoare oficială în SUA. Sărbătoarea comemorează soldații americani ce și-au pierdut viețile în luptă sau în serviciul militar.

Totuși, pentru unii dintre americani este zi de distracție, iar pandemia de Coronavirus și faptul că încă ne aflăm în fața unui pericol pare să nu-i distragă de la pofta de petrecere.

Scott Pasmore, prezentator la CNN, postează pe pagina sa de Twitter un filmuleț care îi aduce în prim plan pe toți petrecăreții de la Lakefront Bar Lake of the Ozarks.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Este evident că mulțimea de oameni care distrează încalcă toate regulile de distanțare sociale și măsurile de protecție împotriva infectării cu noul Coronavirus.

Jodi Akins, atletă, declară pentru CNN că deși au fost foarte multe persoane la petrecere, au fost luate măsuri de protecție. Aceasta spune că la intrare le-a fost verificată temperatura, iar peste tot erau sticle cu dezinfectant.