• Andrew Tate a transmis recent un mesaj în direct dintr-un avion privat pe platforma alternativă de socializare GETTR.
  • Tate a fost interzis pe majoritatea platformelor de socializare mainstream din cauza conținutului misogin.
  • Andrew Tate le-a spus fanilor că simte că totul este mai bine decât a fost vreodată” în transmisiunea live.

Influencerul controversat Andrew Tate a postat un tur live al unui avion privat pe 26 august, spunând că nu se simte foarte anulat” după ce i s-a interzis să posteze conținut pe patru platforme de socializare mainstream din cauza conținutului misogin și a discursului de ură.

Tate a postat fluxul pe GETTR, o platformă de socializare alternativă fondată de unul dintre foștii consilieri ai lui Donald Trump, Jason Miller, unde a putut fi văzut urcând la bordul unui avion privat.

Facem jeturi de băieți mari acum. Așa zburăm, cu avioane private de băieți mari. Lăsați-mă să vă arăt”, a spus Tate în flux înainte de a filma un tur al vehiculului, care includea o baie privată și un pat dublu unde a spus că ar putea face cu ușurință o partidă în trei în avion”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Tate, care părea să fie singurul pasager al zborului, s-a așezat pe un scaun în interiorul avionului și a spus: Nu mă simt foarte anulat. De fapt, simt că totul este mai bine decât a fost vreodată”, înainte de a încheia videoclipul de trei minute.

În ultimele luni, Tate, care avea milioane de urmăritori pe YouTube și Instagram, a explodat în vizibilitate și notorietate, deoarece clipurile în care face comentarii violente despre femei au devenit virale. El a primit milioane de urmăritori și a câștigat popularitate în rândul activiștilor pentru drepturile bărbaților și al influencerilor de extremă dreapta, datorită promovării hipermasculinității.

În diverse videoclipuri, el a discutat despre lovirea femeilor, a susținut că are nevoie de autoritate asupra femeilor și a afirmat că bărbații și femeile nu sunt egali. De atunci, contul său a fost suspendat.

Tate a fost acum interzis de companiile de socializare Meta (care deține Facebook și Instagram), TikTok și YouTube, după ce mai multe articole au scos la iveală comentariile sale controversate. Fiecare platformă a citat încălcări ale ghidurilor sale comunitare și ale politicilor de conținut, inclusiv discursuri de ură și comentarii misogine.

Influencerul a postat săptămâna trecută pe Vimeo un mesaj final” de o oră pentru fani, în care a abordat interdicțiile sale din social media spunând că nu există alte modele masculine” care să poată conduce bărbații într-o direcție pozitivă”. De asemenea, a spus că el crede că ar fi putut deveni un campion pentru drepturile femeilor” dacă Instagram nu l-ar fi interzis.

Tate nu a răspuns la solicitarea Insider de a comenta.