• Argentinianul Angel Di Maria şi-a tatuat pe picior trofeul Cupei Mondiale, la câteva zile după ce el şi colegii săi au triumfat în Qatar.
  • Argentina a câştigat săptămâna trecută Cupa Mondială din Qatar, învingând Franţa în finală, la loviturile de departajare.
  • Angel Di Maria este unul dintre cei mai buni jucători argentinieni din istorie.

Argentinianul Angel Di Maria şi-a tatuat pe picior trofeul Cupei Mondiale, la câteva zile după ce el şi colegii săi au triumfat în Qatar, potrivit publicației Le Soir.

,,Pe piele pentru totdeauna. Mulţumesc mult, prietene. Ai spus-o atunci când am reuşit în Copa America, celălalt picior era păstrat pentru acest moment. S-a scris. Hai Argentina” , a sris fotbalistul pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cmh0hy6ptzE/

Argentina a câştigat săptămâna trecută Cupa Mondială din Qatar, învingând Franţa în finală, la loviturile de departajare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Angel Di Maria, omul finalei

Angel Di Maria este unul dintre cei mai buni jucători argentinieni din istorie. Marcator în finala Jocurilor Olimpice din 2008 împotriva Nigeriei, marcator în finala Copa America 2021 împotriva Braziliei și marcator în finala Cupei Mondiale împotriva Franței, mijlocașul ofensiv a fost decisiv în cele mai mari succese ale Albicelestei din ultimii ani. Împreună cu Leo Messi, el a purtat echipa națională și a contribuit, de asemenea, la refacerea reputației acesteia.

Deși a fost aproape de a-și încheia cariera internațională, potrivit TyC Sports, va continua să îmbrace tricoul celest, la fel ca și căpitanul său, Messi. Poporul argentinian se va mai putea bucura de talentul său încă câteva luni sau ani.