Antidotul singurătății urbane. Timeleft este aplicația care redefinește socializarea în era digitală

Îți e greu să cunoști persoane noi? Ei bine, Timeleft îți poate rezolva această problemă.

O nouă aplicație sare etapele de cunoaștere dintre oameni și face dating-ul să pară mult mai ușor.

Despre ce e vorba? Cu ce vine în plus această aplicație?

Timeleft, lansată de antreprenorul francez Maxime Barbier, oferă o soluție inovatoare pentru combaterea singurătății urbane.

Aplicația conectează oameni din întreaga lume prin cine comunitare, alese pe baza compatibilității de personalitate. „Am văzut cum lipsa de conexiuni reale afectează oamenii și am vrut să schimb asta,” explică Maxime.

De la primele cine cu 25 de participanți, Timeleft s-a extins rapid și acum conectează oameni în 80 de orașe din 18 țări, inclusiv din România. Fiecare cină este organizată în spații publice atent alese pentru a crea un mediu sigur și relaxat.

Maxime participă adesea la aceste cine incognito pentru a colecta feedback direct de la utilizatori.

Este uimitor să vezi impactul pe care îl are Timeleft în viețile oamenilor,” mărturisește el.

Procesul este simplu și intuitiv. Primul pas este să îți creezi un cont în aplicație, fie prin intermediul unui e-mail, fie folosind o rețea socială. După ce contul este activat, va trebui să completezi un test de personalitate.

Acest test ajută algoritmul aplicației să găsească participanți compatibili pentru cinele organizate,
luând în considerare aspecte precum preferințele tale, personalitatea și stilul de viață​. După completarea testului, poți alege orașul și data la care vrei să participi la o cină.

Aplicația îți va sugera un restaurant partener și un grup de persoane cu care vei lua masa. Când îți rezervi un loc la cină, aplicația îți oferă detalii despre restaurant, ora de întâlnire și informații despre ceilalți participanți, iar costul mesei va fi plătit direct la restaurant​.

Dar dacă ajungi acolo și îți dai seama, că nu ai nimic în comun cu acei oameni?

Aplicația are și câteva jocuri de cunoaștere. Dacă ajungi și nu ai subiecte de dicuție cu oamenii respectivi, aplicația are jocuri ajutătoare de a face primul pas.

Chiar dacă afli din aplicație lucruri despre acei oameni, e mult mai important ca discuția să continue și când vă vedeți.

Exit mobile version