• Adriana Krzesniak, în vârstă de 39 de ani, s-a destăinuit în legătură cu aspectul ei tineresc, ea susținând că arată mai tânără acum decât la 20 de ani.
  • Fotomodelul spune că acest lucru se datorează unei serii de schimbări din viața ei.
  • Adriana spune că datorează tenul ei perfect unei mentalități sănătoase, unei rutine simple de îngrijire a pielii și unei diete nutritive. Aceasta include turmeric la majoritatea meselor.

O femeie care se apropie de 40 de ani a susținut că arată mai tânără acum decât arăta în urmă cu aproximativ 20 de ani. Adriana Krzesniak are impresia că arăta „mult mai bătrână” în anii tinereții, deoarece era „închisă și nefericită”.

Acum, femeia în vârstă de 39 de ani s-a transformat și totul se datorează unui singur lucru – turmericul. A simțit că i s-a oferit o „a doua viață” atunci când și-a părăsit soțul la 32 de ani și s-a mutat la Stuttgart, în Germania, pentru a se ocupa de modă.

Citirea cărților de autoajutorare și reducerea la minimum a stresului sunt câteva dintre lucrurile pe care Adriana a încercat să le includă în viața ei. Luptându-se cu probleme de fertilitate la 20 de ani, Adriana încearcă acum să aibă un copil cu noul ei soț, Kamel Krzesniak.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Adriana spune că datorează tenul ei perfect unei mentalități sănătoase, unei rutine simple de îngrijire a pielii și unei diete nutritive. Aceasta include turmeric la majoritatea meselor.

Ea a spus: „La 20 de ani am avut mereu impresia că am avut ceva de demonstrat și că existau atât de multe așteptări. Acum sunt mai împăcată cu mine însămi și am încetat să mă mai stresez.”

Ea a adăugat: „Am început să citesc cărți de auto-ajutorare și am decis să nu mai caut sprijin în alte persoane. Rutina mea de îngrijire a pielii este foarte simplă, superalimente, apă și SPF. Ultima dată când am fost stresată a fost când am trecut prin divorț în 2016. Am trecut prin FIV și am pierdut sarcina de două ori, dar îmi păstrez o mentalitate pozitivă, deoarece este ceva atât de mult în afara controlului meu. Kamel și cu mine încă încercăm, dar plănuim să adoptăm dacă nu funcționează”.

În urmă cu șase ani, când a divorțat de fostul ei soț, Adriana și-a început cariera de visual merchandiser. De asemenea, ea își datorează aspectul tineresc și staturii sale micuțe, măsurând doar 1,70 m.

Fanul modei se întreabă, de asemenea, dacă dormitul fără pernă a împiedicat apariția ridurilor. Un alt lucru pe care ea jură că îl face este să bea multă apă și să se dea cu cremă de soare pentru a avea un ten fără cusur.

Adriana spune că nu ar refuza Botoxul, deși nu a mai făcut-o niciodată. Când vine vorba de dieta ei, se bucură de o mulțime de superalimente, inclusiv turmeric, ulei de chimen negru, mei și drojdie nutritivă.

Mănâncă carne doar de două-trei ori pe săptămână și nu se atinge de tipurile procesate. Adriana a concluzionat: „Cum 40 de ani se apropie, sunt neliniștită, dar sunt foarte fericită că am găsit stabilitate și încredere în mine.”