• Un artist din Olt a personificat Revelionul
  • Statuia Revelionului are 4 metri înălțime și este din beton armat
  • Artistul a realizat mai multe statui ce înfățișează politicieni, artiști și sportivi

Dacă nu mai mergem la revelion, atunci să vină revelionul la noi. Un tânăr din Olt și-a făcut propriul revelion. Are patru metri înălțime, este din beton armat și deja strălucește. Statuia este chiar în curtea lui și străjuiește tot satul.

Cătălin Mihalache a absolvit Liceul de Artă, dar a fost și elevul lui Ștefan Popa Popas. A renunțat la tot pentru a-și îngriji părinții bolnavi. Nu și-a putut însă neglija complet marea pasiune și a realizat mai multe statui. Chipul lui Gigi Becali, la o dimensiune de 2 metri, străjuiește intrarea în Scornicești. A fost prima statuie pe care Cătălin Mihalache a făcut-o. A vândut-o pentru a face rost de bani să-și trateze mama grav bolnavă.

Cătălin Mihalache, artist: „Statuia pe care o vedeți este din beton armat. Coroana este din sticle pentru că se bea șampanie. De ce am făcut-o ? Mai mult …și pentru ideea să fac cel mai original revelion care s-a făcut până acum.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Acum, este profesor la Școala Populară de Artă din Slatina, dar din cauza pandemiei se întâlnește cu elevii săi doar în online. În rest, stă singur, cu statuile sale.

Cătălin Mihalache, artist: „Dacă n-ar fi ei (nr. statuile), ar însemna să locuiesc singur. Deci, eu locuiesc cu statuile mele și asta este lumea mea. E cu mine. Și cu Smiley, și cu statuia Revelionului de Aur, Simona Halep, întâmplător și rățoiul Donald.”