• Stilul din această toamnă este smart – casual
  • Se poartă carouri, culori în tonuri naturale, cu accesorii contrastante

Te miri și tu când te uiți în oglindă și îți dai seama că hainele de pe tine nu mai seamănă cu cele pe care le îmbrăcai înainte de criză. Stai liniștit, nu ești singurul. Lucrezi mai mult de acasă, așa că ai nevoie de haine comode. Ținute casual, spun creatorii de modă.

Simona Hulber, designer: Totul merge spre comoditate, spre naturaleţe, spre funcţionalitate, adică a revenit foarte mult denimul. Toamna aceasta practic în garderoba masculină ar trebui să existe tricotaje, care sunt confortabile. A revenit foarte mult cardiganul folosit chiar deasupra unui sacou casual, ţine loc de pardesiuri chiar în multe colecţii de pe runaway-uri.

O ţinută smart-casual, adică pantaloni, cămaşă şi sacou, costă între o mie și două mii de euro, în funcție de brand și țesătură. Pare mult, dar ai avantaje nebănuite, mai ales acum în plină epidemie de coronavirus.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Simona Hulber, designer: Acum ţesăturile de cămăşi la cele mai mari case sunt tratate antiviral, antibacterial deci este o cămaşă sigură 100%. Durează până la 30 de spălări, 50 de spălări şi chiar oferă o soluţie sigură pentru purtarea de zi cu zi.