• O nouă specie numită stalkers” ar urma să fie descoperită anul acesta, în timp ce un așa-numit călător în timp a avertizat că Pământul se va crăpa în SUA și milioane de oameni din întreaga lume vor dispărea.
  • AVERTISMENT: Un document sustras de la un călător în timp ne-a avertizat să ne amintim aceste date pentru 2022.
  • Se spune că profețiile terifiante vor avea loc la date specifice între iulie și octombrie, pe care utilizatorii TikTok au fost îndemnați să le țină minte.

Un TikToker care pretinde că a tradus informații de la un autoproclamat călător în timp” a emis un avertisment înfricoșător pentru evenimentele apocaliptice care vor începe în această vară.

Kawhi Leonard, cunoscut și sub numele de thehiddengod1″, susține în videoclipul său că Pământul din SUA se va crăpa cu doar câteva luni înainte de a fi descoperită o nouă specie mortală, fiind vinovată de dispariția a milioane de persoane.

Se spune că profețiile terifiante vor avea loc la date specifice între iulie și octombrie, pe care utilizatorii TikTok au fost îndemnați să le țină minte.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Clipul, care a primit peste 450.000 de aprecieri, spunea AVERTISMENT: Un document sustras de la un călător în timp ne-a avertizat să ne amintim aceste date pentru 2022.

14 iulie 2022 – Marea împărțire” Cel mai mare cutremur din America.”

9 august 2022 – Peste 2 milioane de oameni din întreaga lume dispar în mod misterios.”

3 octombrie 2022 – Creaturile cunoscute sub numele de stalkeri vor apărea pe tot globul.”

Nu este clar dacă avertismentele înfricoșătoare au legătură între ele, dar unii dintre fanii lui Leonard nu au pierdut timpul, lăsând în comentarii rugăciuni de speranță pentru viitorul omenirii.

Unul dintre ei a scris: Doar Allah știe ce se va întâmpla, te rog să ne protejezi”.

Un altul a comentat: Secțiunea de comentarii este acum o biserică”.

Dumnezeu se va asigura că suntem în siguranță”, a răspuns un al treilea.

Cu toate acestea, alți utilizatori TikTok nu au părut convinși, deoarece au afirmat că utilizatorul s-a uitat prea mult la Marvel’s Infinity War, iar alții au spus că ar crede acest lucru doar dacă ar fi fost văzut într-un episod din The Simpsons.

foto: Captura Tik-Tok/thehiddengod1

Un utilizator a spus: Eu nu cred.”.

Un altul a scris: Frate după ce am văzut Infinity War”.

Un al treilea a adăugat: The Simpsons ne va spune”.

Vestea vine după ce un alt așa-zis călător în timp din anul 2236″ le-a spus urmăritorilor săi că o celebritate moartă care și-a înscenat moartea” se va întoarce în septembrie 2022.

În clipul, vizionat de peste 14 milioane de ori de când a fost încărcat pe 10 martie, persoana respectivă susține că își va dovedi” puterile cu o altă predicție.

Aceștia scriu: Unii oameni nu cred că sunt un călător în timp real, așa că iată câteva evenimente destul de mari care se vor întâmpla în 2022″.

TikTokerul a făcut mai multe afirmații, dar a adăugat că pe 16 septembrie un muzician foarte popular va ieși la iveală și va recunoaște că și-a înscenat propria moarte”.