Azi sărbătorești Ziua Internațională a Frumuseții. La ce evenimente poți participa

Dacă e 9 septembrie, înseamnă că lumea strălucește cu ocazia Zilei Mondiale a Frumuseții, o inițiativă inspirată de Comitetul Internațional de Estetică și Cosmetologie. Această zi nu este doar o celebrare a standardelor înalte în domeniul frumuseții și a spa-urilor, ci și o ocazie de a reflecta asupra esenței frumuseții în viața noastră. Anul acesta, Londra va fi gazda unor evenimente de marcă, inclusiv Salon Beauty Excel sau World Wellness Weekend și va reuni mii de participanți din diverse colțuri ale lumii.

Ziua Internațională a Frumuseții, are ca scop promovarea standardelor înalte în domeniul esteticii și cosmetologiei la nivel global. Această zi încurajează profesioniștii din industrie să participe activ prin distribuirea de mesaje pe rețelele sociale, folosind hashtag-ul #InternationalBeautyDay. De-a lungul anilor, CIDESCO a organizat o varietate de evenimente locale în diverse țări, stimulând astfel o comunitate globală care îmbrățișează frumusețea în toate formele sale. Această zi nu doar că celebrează frumusețea exterioară, dar și pe cea interioară, subliniind importanța bunăstării mentale și fizice în percepția noastră despre frumusețe.

Ce evenimente importante sunt planificate pentru anul acesta în cadrul CIDESCO?

În 2024, CIDESCO va organiza două evenimente semnificative: Salon Beauty Excel, care va avea loc la Londra pe 13-14 octombrie, și World Wellness Weekend, programat între 20-22 septembrie. Salon Beauty Excel va reuni profesioniști și pasionați din industria frumuseții, oferind o platformă pentru schimbul de idei și cele mai recente inovații în domeniu. Pe de altă parte, World Wellness Weekend va aduce împreună aproximativ 8.000 de participanți din 160 de țări, având ca temă centrală conceptul „September is the new!”. Acest eveniment se va concentra pe cinci piloni esențiali: somn, nutriție, mișcare, mindfulness și scop, subliniind relevanța sănătății și bunăstării în viața cotidiană.

Exit mobile version