• Balenciaga și Crocs au lansat o pereche de papuci cu tocuri stiletto
  • Pantofii vor fi lansați în 2022
  • Modelul a fost batjocorit online, cumpărătorii spunând că par „dureroși”

Balenciaga a lansat un parteneriat alături de Crocs și au lansat saboții stiletto cu toc. Pantofii au fost prezentați utilizatorilor de social media, care s-au declarat îngroziți de costisitoarea piesă de modă, notează Daily Mail.

Casa de modă de lux din Paris a făcut echipă cu Crocs pentru a crea saboți stiletto combinând pantoful clasic din rășină cu un toc ridicat robust într-o varietate de culori. 

Nu este clar cât costă pantofii, care vor fi lansați în 2022, cu toate acestea, o colaborare anterioară Balenciaga și Crocs a făcut ca o singură pereche de pantofi să ajungă la prețul de 600 de lire sterline, față de 40 de lire cât costă o pereche obișnuită de Crocs.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pantofii care creează controverse

Noul model al casei de modă din Paris a stârnit, cu siguranță, controverse în mediul online, unde unii utilizatori de Twitter au precizat că pantofii sunt „dureroși” și inutili, iar alții s-au arătat nerăbdători să poarte o pereche.

„Balenciaga Crocs 2.0” au fost anunțate duminică, urmând să fie lansate anul viitor, iar prețul lor nu este încă menționat.

Modelele sunt disponibile într-o gamă de culori. Aceeași colecție include și cizme de ploaie cu talpă cu platformă, pentru cei care caută ceva ceva mai robust.