• Modelul și influencerul Arthur O Urso a fost criticat la începutul acestui an după ce stilul său de viață „poligam” a devenit viral.
  • Bărbatul cu opt neveste, relația poligamă care a devenit virală pe internet.
  • Ce spune una dintre femei despre cum își împarte soțul cu celelalte.

Modelul și influencerul Arthur O Urso a fost criticat la începutul acestui an după ce relația poligamă a devenit virală pe internet.

Una dintre cele opt soții” ale unui bărbat brazilian a mărturisit că relația grupului este o viață de o mie de minuni”.

Arthur O Urso din Joao Pessoa, Brazilia, a fost criticat la începutul acestui an după ce stilul său de viață „poligamist ‘ a devenit viral în întreaga lume.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Modelul i-a înfuriat pe conservatorii furioși, care i-au desenat pe casă mesajul Familie a diavolului, nu sunteți bineveniți. Plecați!”.

Cei nouă – inițial 10, înainte ca o femeie să plece în aprilie – au susținut că s-au căsătorit într-o biserică catolică în noiembrie anul trecut, în ciuda faptului că poligamia este ilegală în Brazilia.

Iar acum, două dintre soțiile lui Arthur au dezvăluit mai multe despre relația neortodoxă a grupului nonet, descriind-o ca fiind nebună” la început.

Luana, prima soție a lui Arthur, de șapte ani, a declarat presei locale: Eram curioși să experimentăm o relație deschisă. Mi s-a părut foarte diferită și am acceptat-o imediat.”

Cuplul și-a întâlnit viitoarele soții la petreceri, a spus Luana. Ea a declarat presei locale: „Am căutat oameni din acea lume, care să dorească să experimenteze lucruri noi.”

@arthurourso O meu dia dos namorados 💥🛍️ #arthurourso #funny #engracado #fyyyyyyyyyyyyyyyy ♬ som original - Arthur O Urso

Referitor la infamul incident, ea a spus: Suntem obișnuiți cu prejudecățile, dar atunci a fost prima dată când s-a mers foarte departe. Am fost speriată, pentru că nu se mai întâmplase niciodată înainte, doar pe rețelele de socializare oamenii ne judecau.”

Lorena, o altă soție a lui Arthur, a vorbit despre aspectele practice ale unei relații cu atât de multe persoane implicate.

Chiar la început a fost o nebunie, deoarece nimeni nu era obișnuit să trăim împreună. Cu atâtea personalități, au fost o mulțime de mici certuri, mai ales când aveam sindromul premenstrual, ajungeam să vreau mai multă atenție. Dar, situația s-a îmbunătățit rapid”, a spus Lorena.

Astăzi este mult mai bine. Avem o relație super bună. Astăzi este o mie de minuni”.

Lorena a dezvăluit, de asemenea, că ea și celelalte soții ale lui Arthur împart sarcinile casnice în mod egal între ele: Fiecare dintre noi este responsabilă pentru fiecare lucru, îl împărțim între noi și întotdeauna merge bine.”