• Lupta cu pernele se mută din dormitor și în ringul de box. Pillow Fight Championship (PFC) organizează primul eveniment live, cu plată pe vizionare, în Florida.
  • Deși bărbații și femeile care participă la evenimentul din ianuarie provin în marea majoritate din lumile tăioase ale MMA și boxului, copiii vor dormi în continuare liniștiți după ce vor vedea meciurile
  • Meciurile în trei runde vor fi disponibile pentru a fi vizionate pe platforma de streaming FITE.

Lupta cu pernele se mută din dormitor și în ringul de box. Pillow Fight Championship (PFC) organizează primul eveniment live, cu plată pe vizionare, în Florida, pe 29 ianuarie.

Steve Williams, omul cu visul de a transforma jocul din copilărie într-un sport profesionist de luptă, a spus că PFC oferă tot suspansul luptei corp la corp, însă privează publicul sângele pe care îl observăm în artele marțiale sau în box.

„Nu este ceva în care stai acolo și râzi și pernele zboară. Este palpitant. Singura diferență dintre luptele noastre și luptele MMA este că nimeni nu este rănit. Luptătorilor nu le place să fie răniți și sunt mulți oameni care nu vor să vadă violență. Vor să vadă concurență bună”, a declarat Williams, CEO al PFC, pentru Reuters.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Deși bărbații și femeile care participă la evenimentul din ianuarie provin în marea majoritate din lumile tăioase ale MMA și boxului, copiii vor dormi în continuare liniștiți după ce vor vedea meciurile.

Faptul că atât de mulți oameni au crescut jucându-se cu pernele alături de frați, prieteni sau părinți, face ca acest sport să fie realizabil și să poată atinge un public nou, dornic de a viziona această activitate.

„Îl poți numi un sport alternativ, dar credem că va avea atractivitate generală. Gândiți-vă la modul în care au amestecat muzica country cu muzica rap și au reunit acest public divers. Asta vom face și noi,sperând să aducem un alt tip de spectator”, a spus Williams, CEO al PFC.

Meciurile în trei runde vor fi disponibile pentru a fi vizionate pe platforma de streaming FITE.