• Soluţia pentru traficul obositor de zi cu zi poate fi o bicicletă electrică.
  • SUPER73-S1 atinge 40 de kilometri pe oră şi are o autonomie de 65 de kilometri.
  • Românii cred că bicicletele electrice sunt pentru leneşi.

Cred că şi tu te-ai săturat de timp pierdut în trafic, de nervi, oboseală și stres. Am o soluţie pentru tine: bicicleta electrică.

Cea mai nouă apariţie pe piaţă este o superbicicletă cu o alură robustă. Are suspensie pe pernă de aer, atinge 40 de kilometri pe oră şi are o autonomie de 65 de kilometri.

Probabil nu ai nevoie de mai mult pentru deplasările zilnice. Însă, părerile bicicliştilor sunt destul de împărţite.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

„Bicicleta electrică este o invenţie faină, pentru oameni leneşi. Dar, da, în momentul în care ai nevoie s-ajungi din punctul A în punctul B fără să transpiri, fără să faci sport, fără să dai la pedale, e folositoare”, spune un biciclist.

Un alt biciclist este de părere că „Este, cum să spun eu, o trecere spre motocicletă, adică, eu unul nu-i văd sensul. Eu nu mi-aş lua o bicicletă electrică, pentru că m-ar face în primul rând sedentar”.

„Eu sunt fan bicicletă electrică şi eu cred că e ok. Pentru că Bucureştiul e un oraş mare şi aglomerat şi atunci avem nevoie de bicicletă ca să ne deplasăm mai uşor”, afirmă un pasionat de biciclete electrice.

„Ar trebui, mai degrabă, să avem două biciclete, una cu pedale şi cealaltă pentru transport, ca să nu mai fie autobuze, să nu mai fie emisie de CO2 şi să nu mai fie toate aceste gaze de la maşini”, spune un băiat.