• Un bilet de adio a fost lăsat de Park Won-soon, primarul Seulului
  • Park Won-soon a fost găsit mort vineri dimineață, după ce acesta dispăruse
  • În mesajul de adio, el le mulțumește tuturor oamenilor care i-au fost alături și le cere scuze celor din familia sa

Park Won-soon, primarul orașului Seul, a fost găsit mort, vineri dimineată, după ce dispariția acestuia fusese raportată câteva ore mai devreme, informează AP.

El a lăsat un mesaj de adio în care mulțumește tuturor celor care i-au fost alături și le cere scuze celor din familia sa, spunând că le-a cauzat numai durere.

„Îmi pare rău pentru toți. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această viață. Îmi pare rău pentru că le-am cauzat durere mereu celor din familia mea. Vă rog să mă incinerați și să aruncați cenușa peste mormintele părinților mei. La redevere tuturor!”, se arată în biletul de adio citit de poliție în fața presei.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Autoritățile au declarat că nu au găsit urme de violență pe corpul lui Park Won-soon, însă nu au dezvăluit cauza morții.

Fiica sa a fost cea care a anunțat dispariția. Ea a subliniat că tatăl ei i-a transmis un mesaj verbal asemnănător celui din biletul de adio în dimineașa dispariției.

Park Won-soon avea 64 de ani și era activist civic, un apărător al drepturilor omului. El a fost ales primar al Seulului în 2011 și a devenit primul care a obținut al treilea mandat consecutiv, în iunie 2018.