• Bill Gates a scris pe blogul său că anul 2021 a fost cel mai dificil și neobișnuit an din viața sa.
  • Divorțul său cu Melinda French Gates i-a adus „o mare tristețe personală”, a spus el.
  • Miliardarul a spus că lipsa interacțiunii sociale în timpul pandemiei COVID-19 a fost neobișnuită pentru el.

Bill Gates a scris marți pe blogul său că anul 2021 a fost cel mai dificil din viața sa, ca urmare a divorțului său de Melinda French Gates și a pandemiei COVID-19, informează Insider.

Cofondatorul Microsoft s-a destăinuit în postarea sa de bilanț al anului pe GatesNotes despre luptele cu care s-a confruntat în ultimul an, inclusiv încheierea căsătoriei cu Melinda după 27 de ani.

„Știu că mulți oameni sunt curioși în legătură cu un subiect mai apropiat de casă: divorțul meu”, a scris Gates în postare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Divorțul de Melinda și lipsa de socializare

Cuplul a anunțat că se va despărți în luna mai și a divorțat oficial în august, conform documentelor de la tribunal.

Gates a spus că nu poate nega faptul că „a fost un an de mare tristețe personală pentru mine”.

Miliardarul a precizat că el și fosta sa soție conduc în continuare Fundația Bill și Melinda Gates și că au găsit „un nou ritm bun de lucru”.

Aceasta vine după ce Fundația Gates a anunțat în iulie că Melinda ar putea renunța la funcția de copreședinte peste doi ani, dacă ea și Bill nu vor mai putea lucra împreună.

Gates a declarat că faptul că a avut zile întregi fără nicio interacțiune umană în timpul pandemiei COVID-19, a fost o „experiență ciudată și copleșitoare”.

Filantropul s-a confruntat, de asemenea, cu critici în acest an pentru prietenia sa cu Jeffrey Epstein, om de finanțe și infractor sexual condamnat, o relație despre care Melinda l-a avertizat pe soțul ei, potrivit unor surse care au vorbit cu The Daily Beast.

În plus, The New York Times și The Wall Street Journal au relatat în luna mai că Gates a avut un comportament la locul de muncă considerat inadecvat, înainte de divorț.